Partners

Hoofdsponsor: Rivez Assurantiën & Risicobeheer B.V.

Rivez is de komende twee jaar één van de hoofdsponsors van onze vereniging. Ze vieren dit jaar het 25 jarig bestaan en hebben inmiddels diverse verzekeringskantoren in Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant, waaronder ook een vestiging in Venlo. Rivez support onze vereniging omdat ze het van harte toejuichen dat we op een zorgeloze manier de beste en mooiste herinneringen kunnen maken tijdens deze onvergetelijke periode in ons leven.

De bijdrage van Rivez hierin kan zijn dat ze je helpen bij het creëren van financiële rust, want dat maakt het vieren van een feestje toch net iets fijner. De specialisten van Rivez zijn sterk in het geven van een (financieel) advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, of het nu gaat om je verzekeringspakket, een hypotheek of slimme inzichten om je dromen te financieren, zoals die wereldreis of een eigen woning. Ook hebben ze regelmatig vacatures of mogelijkheden voor een bijbaan. Daarbij, ook zij houden wel van een feestje, dus kijken ze er naar uit jullie persoonlijk te ontmoeten tijdens onze activiteiten!

Grote sponsor: Connect Ways B.V.

Connect :-: Ways is een adviesbureau dat zijn klanten technische advies- en engineeringoplossingen biedt. Laten we wat dieper duiken in wat ze doen en waarom we ons met hen verbonden hebben.

In de snel veranderende omgeving waarin we leven, waardoor mensen en technische projecten voortdurend onder druk staan, richt Connect :-: Ways zich op het mogelijk maken van de door de markt gevraagde innovatie en het vergroten van het aanpassingsvermogen van onze teams op een slimme en stressloze manier.

Hun expertisedomeinen zijn: Mechanica / Elektronica / Mechatronica / Elektrotechniek / Productiediensten / Buitendienst / Automatisering

Laten we elkaar ontmoeten om de details te bespreken!

Grote sponsor: Essity Operations Gennep B.V. & Essity Operations Cuijk B.V

Essity is een grote speler in health&hygiene met zo’n 46,000 wereldwijd, waarvan 1500 in Nederland. Veel mensen kennen ons niet van onze naam, maar wel van onze producten. Zo maken we Tena, Tork, Libresse en nog veel meer merken. Met onze producten dragen we dagelijks bij aan het welzijn van miljoenen mensen en daar zijn we trots op!

We hebben twee productielocaties in deze regio, namelijk: Gennep en Cuijk. In Gennep worden incontinentiematerialen onder de merknaam TENA geproduceerd. Denk hierbij aan: onderleggers, slabben en incontinentieproducten van het type Flex, Slip en Pants. In Cuijk recyclen en produceren we tissuepapier. Dat nieuwe papier wordt vervolgens door ons verwerkt tot tissue-producten als toiletpapier, keukenpapier en servetten.

Onze producten vinden hun weg hoofdzakelijk naar de grootverbruikersmarkt: ziekenhuizen, instellingen, industrie en groothandels. Onze producten zijn niet erg sexy, maar onze techniek zeker wel! We zijn een grote organisatie, maar op onze locaties voelt het toch erg lokaal.

We bieden uitdagende stages, afstudeerprojecten en een traineeship om de carrière van talent in de regio een kickstart te geven.

Grote sponsor: Inther Group

Sta jij er wel eens stil bij wat er gebeurt tussen het moment, dat je een online bestelling plaatst en je pakketje op weg gaat? Dát is ons vakgebied! Inther Group is een internationale hybride systeemintegrator. Wij zijn gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het picken, verpakken, opslaan en sorteren van goederen in magazijnen wereldwijd voor klanten in de fijnmazige distributie. Van analyse, design, bouw en levering (software & hardware) tot 24/7 service en ondersteuning wereldwijd. Wij onderscheiden ons door onze holistische aanpak en onze persoonlijke benadering. Al jaren werken wij voor toonaangevende klanten in o.a. Farma, Fashion, FMCG, Foods en 3PL over de hele wereld, zoals voor Blokker, HEMA, Skechers, BMW, Estée Lauder, DHL, Picnic en Coolblue. Mede dankzij onze systemen én onze medewerkers zorgen wij er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken.

Binnen Inther vind je een breed scala aan afdelingen: Sales, Service/onderhoud, Finance, HR, Inkoop, IT, Secretariaat, Marketing, Projectmanagement, R&D, Installatie, Assembly, Logistiek, Project Engineering, PLC Engineering en Software Engineering. Inmiddels werken er ruim 300 medewerkers bij Inther verdeeld over 5 landen. Naast ons hoofdkantoor in Venray hebben we kantoren in Duitsland, België, Moldavië, China en de Verenigde Staten. Onze systemen vind je zelfs tot in Australië aan toe.

Middel sponsor: Meet the Youngsters

Meet the Youngsters is een sponsor van ons, die zich richt op de koppeling tussen ons als studenten en de bedrijvenwereld. Het bedrijf opgericht om jongeren (VMBO t/m WO) op een doelgerichte manier te verbinden met bedrijven in de (Eu)regio.

Door middel van ons platform laten we zien welke mooie bedrijven er allemaal in de (Eu)regio zijn, waardoor jongeren kiezen voor een carrière in de (Eu)regio. Via het platform bouwen jongeren aan een netwerk van (Eu)regionale bedrijven en bedrijven aan een netwerk van jong talent. Dit netwerk zetten jongeren in bij het zoeken naar een geschikte schoolopdracht, bijbaan, stage, traineeship of starters job. Bedrijven kunnen een follow-up doen na afloop van de activiteiten, zoals gastlessen, escaperooms, virtual reality experience of andere events.

De database van Meet the Youngsters bevat inmiddels meer dan 800 bedrijven uit de Euregio en meer dan 15.000 jongeren hebben al een profiel aangemaakt. Het gaat dan om leerlingen, studenten en Young professionals (tot 3 jaar werkervaring van VMBO tot WO).

Middel sponsor: VidaXL

Twee jonge ondernemers begonnen in 2006 met de online verkoop van producten op kleine schaal op verschillende platforms. Dit bleek een groot succes. Tijdens deze periode van enorme groei, creëerden we ook ons eigen merk en begonnen we met de productie van onze eigen vidaXL merkproducten. Het aantal producten groeide exponentieel en de volgende logische stap was om in meer landen te gaan verkopen via onze eigen webshops. Ons succes ligt in de inkoop van producten en het aanbieden van deze producten tegen concurrerende prijzen. We zoeken voortdurend naar nieuwe kostenbesparende maatregelen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of duurzaamheid.

We doen marktonderzoek en zoeken uit naar welke producten veel vraag is. Zodra dat is vastgesteld, onderhandelen we met fabrieken die deze producten produceren, waarna we ze in bulk inkopen – rechtstreeks bij de bron. Door dit proces zijn we in staat om het ontwerp en de verpakking van de producten te beïnvloeden, waardoor we het hele proces kunnen optimaliseren – en dit betekent dat u, onze klant, uiteindelijk een zeer redelijke prijs betaalt voor onze producten.

We hebben ook een eigen fabriek waar we verschillende soorten spaanplaatmeubelen produceren. Voor deze producten hebben we nog meer inspraak in het hele productieproces, waardoor de prijs die u als klant betaalt nog gunstiger wordt.

Middel sponsor: Canon Production Printing

Welkom bij Canon Production Printing!
Wij ontwikkelen en produceren high-tech printproducten en verbruiksartikelen voor de commerciële printmarkt.

We hebben het dan niet over de printers die jij op jouw (thuis)kantoor hebt staan, maar over printmachines die wij B2B verkopen. Wist je dat wanneer je online een boek bestelt, jouw boek waarschijnlijk on demand wordt geprint op een Canon Production Printing printer? Wist je ook dat wij ook onze eigen inkt, toners en andere verbruiksartikelen ontwikkelen en produceren? En is zo veel meer te ontdekken!

Je bent een pionier in teamverband, proactief en streeft naar het beste. Je wilt blijven leren. Je neemt niet de gemakkelijkste weg, maar stelt hoge eisen en streeft naar het beste resultaat. Je bent betrokken, zit vol ideeën en neemt verantwoordelijkheid voor je keuzes. Je bent bereid om met een open geest uit je comfortzone te gaan, het voortouw te nemen en anderen mee te krijgen.

Middel sponsor: Prodrive Technologies

In nauwe samenwerking met onze klanten ontwerpen en produceren wij in eigen huis complexe elektronische en mechatronische oplossingen, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor zowel de hardware als de software. De producten variëren van grote vermogenselektronica tot kleine autosensoren. Onze productiefaciliteiten zijn zeer flexibel, en we produceren veel verschillende producten tegelijk, wat de planning en logistiek optimaliseert. Wij doen alles zelf, bestrijken bijna alle denkbare markten en gebruiken de allernieuwste procestechnieken, waarvan we er veel zelf hebben ontwikkeld. Een van onze belangrijkste doelstellingen is het bouwen van een “licht-uit-fabriek” die 24/7 volledig autonoom producten kan produceren, zonder menselijke tussenkomst.

Onze mensen worden geïnspireerd door onze unieke cultuur, met een sterke focus op de waarden gelijkheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Vanaf de eerste werkdag wordt de inbreng van elke nieuwe werknemer gerespecteerd en wordt iedereen als gelijke behandeld. In plaats van anciënniteit zijn onze criteria voor verantwoordelijkheid bekwaamheid en ambitie. Wij geloven niet in taken of lagere functies. Wij moedigen mensen aan om nieuwe initiatieven te lanceren en geven hen de nodige vrijheid om hun persoonlijke groeiambities waar te maken. Ten slotte geloven wij dat mensen het meest geneigd zijn hun potentieel te benutten wanneer zij gestimuleerd worden door vertrouwen in hun capaciteiten.

Goederen sponsor: Digital Banana

Wat is het gedachtegoed van Digital Banana? Wij vragen ondernemers altijd: hoe maak jij een banaan open? Dan horen wij regelmatig: “ja gewoon, vanuit de steel”. Dit refereren wij aan hun  denkwijze over de inzet van online middelen. Ondernemers zijn vaak vanuit de steel bezig, geen strategie en doel achter een website, webshop, webapp of software. Jammer want dat is weggooide tijd én geld!

Bij Digital Banana maken wij de banaan open vanuit de achterzijde en gaan wij aan de slag vanuit doelstellingen en strategische keuzes. Dat maakt online het verschil!

Goederen sponsor: Kom ook werken bij HANOS!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan op ons hoofdkantoor, in onze distributiecentra of bij één van onze vestigingen? Klik dan op onderstaande link om onze openstaande vacatures te bekijken. Zit jouw ideale vacature er niet bij?

HANOS is in 1975 opgericht als zelfbedieningsgroothandel voor Apeldoorn en omgeving. In 1980 werd besloten tot uitbreiding van het assortiment verse vis, vlees en agf (aardappelen, groenten en fruit), zodat horecaondernemers al hun inkopen onder één dak konden doen, het zogenoemde one-stop shopping. Vanaf 1982 begon HANOS ook met de bezorgservice en koos de organisatie de koers van internationale horecagroothandel, omdat de vraag naar buitenlandse versproducten explosief steeg. Sinds 1989 importeert HANOS wijnen vanuit diverse wijnhuizen van over de hele wereld.

Goederen sponsor: Klup 77

Klup 77 is een gezellig, lekker ouderwets bruin café met een stevige knipoog naar een sportsbar met alle moderne faciliteiten, interactieve muziek,  TV’s met sportzenders, libre- en poolbiljart. Maar niet alleen dat, ze hebben ook kroeg spelletjes zoals pokeren, toepen, nagelen, shotjesroulette, en nog veel meer. Ze hebben een heerlijk terras met lounche-hoek waar je zomers lekker kunt vertoeven. Ook hebben ze een ruim assortiment dranken, shotjes en vooral bieren; ze kunnen putten uit de 2000 verschillende bieren van hun zuster-bedrijf Beers&More77.

Ze hebben aantrekkelijk pubfood met een goede prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils, van pizza tot lokale gerechten. Vermaard zijn de ‘moddergare’ spareribs die 2 uur worden gekookt in bier. Ze organiseren vele activiteiten zoals regelmatig live muziek, DJ-avonden, bierproeverijen, bezoeken aan bierbrouwerijen, evenementen en/of voetbalwedstrijden, speurtochten, pubquiz’en en nog veel meer. Ook hier hebben wij als vereniging kortingen, voor onze voordelen klik en lees hier.

Kleine sponsor: Mifa Aluminium B.V.

Mifa in Venlo is gespecialiseerd in het maken van aluminium extrusie profielen. We produceren compleet afgewerkte precisieproducten met maattoleranties vanaf ± 0,02 mm. Met die nauwkeurigheid bieden wij onze klanten ongekende mogelijkheden. Op dit moment telt Mifa maar liefst 330 medewerkers. Dankzij onze internationale high-tech werkomgeving kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. De markten waaraan wij leveren zijn veeleisende markten zoals automotive, lucht- en ruimtevaart, elektronica en de medische industrie.

Het is goed om te weten dat je bij Mifa alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. In dat geval investeren we graag in jou door het aanbieden van cursussen en opleidingen. Bij Mifa bieden we je namelijk de kans om te blijven groeien. Wij bieden studenten en scholieren tijdens hun studie de kans om kennis te maken met ons vakgebied: aluminium techniek en in het bijzonder precisie extrusie. Als Erkend Leerbedrijf biedt Mifa Aluminium ieder semester diverse stage-opdrachten voor technische studenten op MBO- en HBO-niveau aan. Denk aan de opleidingen Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde.

Wil jij ook werken in een internationale high-tech omgeving en heb je affiniteit met techniek? Bekijk dan onze vacatures op www.mifacareers.com.

Kleine sponsor: Checkpoint Venlo

Checkpoint Venlo is het grootste onafhankelijke woning agentschap voor studenten in regio Venlo. We werken alleen samen met betrouwbare verhuurders, garanderen goede accommodaties en voor een eerlijke prijs.

Uit onze jarenlange ervaring weten we hoe moeilijk het kan zijn om een leuke studentenkamer, studio of appartement te vinden in regio Venlo. En soms heb je te maken met duistere agentschappen, accommodaties die niet voldoen, belachelijke huurprijzen of onverwachte extra kosten.

Checkpoint houdt van transparantie en heeft alle procedures inzichtelijk gemaakt, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. We weigeren het om te werken met lidmaatschappen, absurde huurprijzen, verborgen en onvoorziene kosten, wachtlijsten en speciale gunsten. We maken huisvesting voor iedereen eenvoudig en inzichtelijk!

Instituten & instanties

Fontys Venlo

HAS green academy

Gemeente Venlo