Samenwerkingen

DaVinci zou niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren en partners! Hieronder vindt u een overzicht van onze sponsoren en partners. Wilt u DaVinci sponsoren neem dan contact met ons op.

Sponsoren

John Doe

S.A. DaVinci heeft gekozen om haar samenwerking met John Doe door te zetten. John Doe is de stamkroeg van de vereniging, hier zijn wij ook vaak terug te vinden voor teambuilding activiteiten of feesten in het algemeen. Door deze samenwerking genieten we van voordelen zoals korting op je drankjes. Deze korting is alleen te krijgen met een DaVinci sticker op je studentenkaart. Deze sticker krijg je als onderdeel van je lidmaatschap. Mocht je deze verliezen dan zijn de kosten van een nieuwe stikker 20 euro.

www.facebook.com/JohnDoeVenlo

AppComm

AppComm maakt mobiele apps, webshops en custom webtools. Een greep uit alle projecten is te zien op onze website. Regelmatig hebben wij nieuwe vacatures voor parttimers, fulltimers en stagiaires.

www.appcomm.nl

Inther Group

Inther Group te Venray is een system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Wij realiseren wereldwijd logistieke projecten waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten. Hierbij speelt de door Inther ontwikkelde automatiseringssuite (Inther LC) steeds een centrale rol. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten.

Werken bij Inther Group is werken met professionele collega’s aan innovatieve, logistieke oplossingen in een informele omgeving met veel vrijheid. Teamwork staat daarbij altijd centraal, net als de passie voor techniek. Inther Group biedt zowel goede primaire- als secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien hebben we een wekelijkse vrijmibo en leuke teamactiviteiten! Binnen de organisatie krijg je veel ruimte voor jouw kennis, vakmanschap en ideeën en besteden we veel aandacht aan ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Wij dagen je uit om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf naar boven te halen, niet alleen voor jezelf maar ook voor het team. Bij ons vind je geen formele toestanden en hokjesdenken maar ruimte voor kennisdeling en toffe ideeën.

www.inther.nl

Pulse

Pulse is een van de leidende IT-consultancy bedrijven die specialistische software ontwikkelen op het Microsoft Platform. Met het doel om de klanten goed uit te rusten voor de toekomst. Over de span van 30 jaar is Pulse een wel gerespecteerde naam binnen de ERP wereld als een specialist in optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op onze locaties in Venlo en Deventer werkt een team van 180 gemotiveerde en gedisciplineerde professionals aan boeiende projecten op een dagelijkse basis. Het klantenbestand waar deze projecten vandaan komen varieert uit verschillende sectoren zoals: de metaalindustrie, de bouw, machinebouw, ingenieurs, automotive en rubber en plastic industrie. Als DaVinci’s hoofdsponsor is Pulse opzoek naar een wederzijdse samenwerking waar mooie dingen uit kunnen ontstaan.

www.pulse.nl

XPO

XPO is een van de top 10 internationale providers van Transport en Logistieke diensten, samen met een sterk geïntegreerd netwerk van mensen, technologie en fysieke middelen. We helpen onze klanten door hun goederen zo effectief mogelijk te laten gebruiken met onze techniek en diensten. Ons sterkste punt is ons internationale team – energieke, innovatieve mensen met elk een ander level of expertise en deskundigheid maakt het team van XPO een goede plaats om te werken. Wereldwijd heeft XPO 100.000 werknemers die in 30 verschillende landen werken. XPO is vooral gefocust op de Europese en Noord-Amerikaanse markt. Onze werknemers helpen onze klanten met een grote passie om hun doelen te bereiken en productiviteit te verhogen terwijl de klant hun kosten omlaag gaan. Binnen Europa, Nederland, België en Duitsland heeft XPO een grote organisatie van 32 locaties met het hoofdkantoor in Eindhoven. XPO is actief in veel sectoren zoals: Retail, high-tech, med-tech, lifestyle, mode en voedingswaren. XPO is een organisatie met een dynamische en informele hands-on werkomgeving. Met meer dan 650.000 vierkante meter aan warehouses en een groot aantal eigen voertuigen om klanten goed bij te staan.

https://www.xpo.com/

X-Kwadraat

Expertise in het kwadraat, dat is waar wij voor staan!

X-Kwadraat is een jong en dynamisch detacheringsbureau dat zich richt op Young Professionals in de techniek, bouw en infra. Onze consultants zijn ervaren specialisten op technisch gebied.

Net afgestudeerd en vol energie om aan de slag te gaan? Of juist toe aan een carrière boost? X-Kwadraat investeert in jouw carrière en biedt volop mogelijkheden tot eigen ontwikkeling. Dit betekent ook dat we op basis van jouw wensen en eisen samen kijken naar de geschikte opdrachtgever met de meest uitdagende projecten / werkzaamheden.

Jij wordt als Young Professional ingezet bij opdrachtgevers in Limburg, Noord-Brabant en Gelderland.

Onze insteek is om projecten te vinden met een minimale duur van 1 jaar.

www.x-kwadraat.com

Brix housing

Brix housing is het grootste onafhankelijke woning agentschap voor studenten in regio Venlo. We werken alleen samen met betrouwbare verhuurders, garanderen goede accommodaties en voor een eerlijke prijs.

Uit onze jarenlange ervaring weten we hoe moeilijk het kan zijn om een leuke studentenkamer, studio of appartement te vinden in regio Venlo. En soms heb je te maken met duistere agentschappen, accommodaties die niet voldoen, belachelijke huurprijzen of onverwachte extra kosten.

Brix housing houdt van transparantie en heeft alle procedures inzichtelijk gemaakt zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. We weigeren het om te werken met lidmaatschappen, absurde huurprijzen, verborgen en onvoorziene kosten, wachtlijsten en speciale gunsten. We maken huisvesting voor iedereen eenvoudig en inzichtelijk!

https://www.brixhousing.nl/nl

Partners

Fontys Venlo

Gemeente Venlo