Samenwerkingen

DaVinci zou niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren en partners! Hieronder vindt u een overzicht van onze sponsoren en partners. Wilt u DaVinci sponsoren neem dan contact met ons op.

Sponsoren

John Doe

S.A. DaVinci heeft gekozen om haar samenwerking met John Doe door te zetten. John Doe is de stamkroeg van de vereniging, hier zijn wij ook vaak terug te vinden voor teambuilding activiteiten of feesten in het algemeen. Door deze samenwerking genieten we van voordelen zoals korting op je drankjes. Deze korting is alleen te krijgen met een DaVinci sticker op je studentenkaart. Deze sticker krijg je als onderdeel van je lidmaatschap. Mocht je deze verliezen dan zijn de kosten van een nieuwe stikker 20 euro.

Voor meer informatie over John Doe, klik hier!

Fellowmind

Fellowmind is een van de leidende IT-consultancy bedrijven die specialistische software ontwikkelen op het Microsoft Platform. Met het doel om de klanten goed uit te rusten voor de toekomst. Over de span van 30 jaar is Fellowmind een wel gerespecteerde naam binnen de ERP wereld als een specialist in optimalisatie van bedrijfsprocessen. Op onze locaties in Venlo en Deventer werkt een team van 180 gemotiveerde en gedisciplineerde professionals aan boeiende projecten op een dagelijkse basis. Het klantenbestand waar deze projecten vandaan komen varieert uit verschillende sectoren zoals: de metaalindustrie, de bouw, machinebouw, ingenieurs, automotive en rubber en plastic industrie. Als DaVinci’s hoofdsponsor is Fellowmind opzoek naar een wederzijdse samenwerking waar mooie dingen uit kunnen ontstaan.

Voor meer informatie over Fellowmind, klik hier!

Fontys Venlo

Fontys Venlo staat voor persoonlijk, internationaal en praktijkgericht. Bij Fontys Venlo hebben studenten de keuze tussen economische, educatieve, ICT, logistieke en technische opleidingen. Onze opleidingen zijn kleinschalig van opzet. Elke student krijgt een studieloopbaanbegeleider. Dit is een docent die je tijdens de hele studie ondersteunt en begeleidt. Hij of zij is aanspreekpartner bij algemene en persoonlijke vragen.

We geven de mogelijkheid om een eigen accent te leggen in de gekozen studie. Zo worden lessen gegeven in het Nederlands en zul je tweemaal een (mogelijk internationale) stage lopen. Ook is het mogelijk om een deel van de opleiding te volgen aan één van onze partneruniversiteiten in het buitenland.

Onze opleidingen zijn optimaal aangepast aan de (eu)regionale en (inter)nationale markten. We hebben uitstekende contacten met ondernemingen die op Europees niveau actief zijn. Daaronder bevinden zich ook ondernemingen uit de regio Venlo en grensstreek! Deze contacten maken een praktijkgerichte opleiding voor onze studenten mogelijk.

Voor meer informatie over Fontys Venlo, klik hier!

AppComm

AppComm maakt mobiele apps, webshops en custom webtools. Een greep uit alle projecten is te zien op onze website. Regelmatig hebben wij nieuwe vacatures voor parttimers, fulltimers en stagiaires.

Voor meer informatie over AppComm, klik hier!

Inther Group

Inther Group te Venray is een system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Wij realiseren wereldwijd logistieke projecten waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten. Hierbij speelt de door Inther ontwikkelde automatiseringssuite (Inther LC) steeds een centrale rol. Inther luistert, ontwerpt, levert, integreert en draagt 100 procent eindverantwoordelijkheid voor zijn projecten.

Werken bij Inther Group is werken met professionele collega’s aan innovatieve, logistieke oplossingen in een informele omgeving met veel vrijheid. Teamwork staat daarbij altijd centraal, net als de passie voor techniek. Inther Group biedt zowel goede primaire- als secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien hebben we een wekelijkse vrijmibo en leuke teamactiviteiten! Binnen de organisatie krijg je veel ruimte voor jouw kennis, vakmanschap en ideeën en besteden we veel aandacht aan ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden. Wij dagen je uit om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf naar boven te halen, niet alleen voor jezelf maar ook voor het team. Bij ons vind je geen formele toestanden en hokjesdenken maar ruimte voor kennisdeling en toffe ideeën.

Voor meer informatie over Inther Group, klik hier!

Connect Ways B.V.

Connect Ways gelooft erin dat flexibiliteit een factor is voor verdere technologische ontwikkelingen binnen het gehele ecosysteem. Om de benodigde voortgang te faciliteren, bieden zij flexibele oplossingen. Bij Connect Ways wordt een carrièreverandering nooit als vanzelfsprekend aangenomen. Veranderen van baan of verhuizen naar een nieuw land is een levensveranderende stap. Connect Ways gaat daarom net even een stapje verder, door jou door dit ingewikkelde proces te begeleiden.

Voor meer informatie over Connect Ways, klik hier!

Mifa Aluminium B.V.

Mifa in Venlo is gespecialiseerd in het maken van aluminium extrusie profielen. We produceren compleet afgewerkte precisieproducten met maattoleranties vanaf ± 0,02 mm. Met die nauwkeurigheid bieden wij onze klanten ongekende mogelijkheden.

Op dit moment telt Mifa maar liefst 330 medewerkers. Dankzij onze internationale high-tech werkomgeving kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. De markten waaraan wij leveren zijn veeleisende markten zoals automotive, lucht- en ruimtevaart, elektronica en de medische industrie. In deze markten werken we voor verschillende topklanten, waaronder Airbus, KTM en Porsche.

Hoofdsponsor VVV-Venlo eSports
Ook blijft Mifa op een bijzondere wijze voorop lopen voor jongeren, studenten en professionals. Als hoofdsponsor van VVV-Venlo eSports organiseert Mifa speciaal voor deze doelgroep Mifa FIFA toernooien, zodat zij hier hun technische skills kunnen tonen.

Doorgroeimogelijkheden en stageaanbod
Het is goed om te weten dat je bij Mifa alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. In dat geval investeren we graag in jou door het aanbieden van cursussen en opleidingen. Bij Mifa bieden we je namelijk de kans om te blijven groeien.

Ook (technische) studenten en scholieren krijgen bij Mifa de kans om hun talent verder te ontwikkelen. Wij bieden studenten en scholieren tijdens hun studie de kans om kennis te maken met ons vakgebied: aluminium techniek en in het bijzonder precisie extrusie. Als Erkend Leerbedrijf biedt Mifa Aluminium ieder semester diverse stage-opdrachten voor technische studenten op MBO- en HBO-niveau aan. Denk aan de opleidingen Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde.

Jaarlijks voeren er circa twintig stagiaires interessante stage- en afstudeeronderzoeken uit. Hierin worden ze intensief begeleid door één van onze ervaren stage-opleiders. Vanuit een stageplaats bestaat zelfs de mogelijkheid om uiteindelijk door te groeien naar een vaste baan binnen Mifa Aluminium.

Wil jij ook werken in een internationale high-tech omgeving en heb je affiniteit met techniek? Bekijk dan onze vacatures op www.mifacareers.com.

Voor meer informatie over Mifa Aluminium, klik hier!

Kom ook werken bij HANOS!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan op ons hoofdkantoor, in onze distributiecentra of bij één van onze vestigingen? Klik dan op onderstaande link om onze openstaande vacatures te bekijken. Zit jouw ideale vacature er niet bij?

Over HANOS.

HANOS is in 1975 opgericht als zelfbedieningsgroothandel voor Apeldoorn en omgeving. In 1980 werd besloten tot uitbreiding van het assortiment verse vis, vlees en agf (aardappelen, groenten en fruit), zodat horecaondernemers al hun inkopen onder één dak konden doen, het zogenoemde one-stop shopping. Vanaf 1982 begon HANOS ook met de bezorgservice en koos de organisatie de koers van internationale horecagroothandel, omdat de vraag naar buitenlandse versproducten explosief steeg. Sinds 1989 importeert HANOS wijnen vanuit diverse wijnhuizen van over de hele wereld.

Voor meer informatie over Hanos, klik hier!

Brix housing

Brix housing is het grootste onafhankelijke woning agentschap voor studenten in regio Venlo. We werken alleen samen met betrouwbare verhuurders, garanderen goede accommodaties en voor een eerlijke prijs.

Uit onze jarenlange ervaring weten we hoe moeilijk het kan zijn om een leuke studentenkamer, studio of appartement te vinden in regio Venlo. En soms heb je te maken met duistere agentschappen, accommodaties die niet voldoen, belachelijke huurprijzen of onverwachte extra kosten.

Brix housing houdt van transparantie en heeft alle procedures inzichtelijk gemaakt zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. We weigeren het om te werken met lidmaatschappen, absurde huurprijzen, verborgen en onvoorziene kosten, wachtlijsten en speciale gunsten. We maken huisvesting voor iedereen eenvoudig en inzichtelijk!

Voor meer informatie over Brix housing, klik hier!

Meet the Youngsters

Meet the Youngsters is hét online carrière platform voor young professionals, studenten en alumni in Zuidoost Nederland. Het carrière platform dat je de mogelijkheid biedt om in contact te komen met innovatieve en inspirerende werkgevers.

Het aanbod aan uitdagende stageplekken, traineeships en startersbanen biedt jou als jong talent gigantische mogelijkheden. Kortom: zou je graag je carrière willen starten en willen weten waar je kansen liggen? Meld je dan nu aan, creëer je persoonlijke profiel en ga aan de slag!

Hoe werkt Meet the Youngsters? Ga naar de website www.meettheyoungsters.nl en maak je profiel aan. Zodra je je profiel hebt aangemaakt wordt jij direct gematched met bedrijven die aansluiten op jouw persoonlijke professionele interesses. De matches stromen binnen! Het is aan jou om contact op te nemen. Wil jij je loopbaan starten bij een bedrijf dat goed bij jou past? Kijk dan op het platform van Meet the Youngsters!

Voor meer informatie over Meet the Youngsters, klik hier!

Partners

Gemeente Venlo