Samenwerkingen

DaVinci zou niet mogelijk zijn zonder onze sponsoren en partners! Hieronder vindt u een overzicht van onze sponsoren en partners. Wilt u DaVinci sponsoren neem dan contact met ons op.

Wilt u eventueel een vrijwillige donatie doen? Klik dan hier! 

Sponsoren

Hoofdsponsor: John Doe

John Doe is onze stamkroeg, met een grote diversiteit aan feesten, evenementen, of gewoon je casual avondje stappen. En het beste van alles… omdat John Doe een van onze sponsoren is, krijg je korting als je lid bent van S.A. DaVinci! Op vertoon van je ledenpas aan de bar, kun je profiteren van prijzen, zoals bier en fris voor €2,00 en mixdrank voor €4,00.

Maar dat is nog niet alles! Naast de kortingen die je krijgt bij John Doe, kun je de membercard ook gebruiken bij De Gouden Tijger, Grand Café Bonaparte en Bruxelles Venlo. Deze prijzen voor drankjes gelden ook bij de Gouden Tijger tijdens de uitgaansavonden of evenementen! Tot slot krijg je 20% korting op de rekening bij Bonaparte, Bruxelles en voor het restaurantgedeelte van de Gouden Tijger. Zin in een drankje of een goede maaltijd? Kom dan eens langs bij onze sponsor en maak gebruik van de kortingen! Meer over onze voordelen, lees je hier.

Voor meer informatie over John Doe, klik hier!

Hoofdsponsor: Rivez Assurantiën & Risicobeheer B.V.

Rivez is de komende twee jaar één van de hoofdsponsors van onze vereniging. Ze vieren dit jaar het 25 jarig bestaan en hebben inmiddels diverse verzekeringskantoren in Noord-Limburg en Zuid-Oost Brabant, waaronder ook een vestiging in Venlo. Rivez support onze vereniging omdat ze het van harte toejuichen dat we op een zorgeloze manier de beste en mooiste herinneringen kunnen maken tijdens deze onvergetelijke periode in ons leven.

De bijdrage van Rivez hierin kan zijn dat ze je helpen bij het creëren van financiële rust, want dat maakt het vieren van een feestje toch net iets fijner. De specialisten van Rivez zijn sterk in het geven van een (financieel) advies dat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie, of het nu gaat om je verzekeringspakket, een hypotheek of slimme inzichten om je dromen te financieren, zoals die wereldreis of een eigen woning. Ook hebben ze regelmatig vacatures of mogelijkheden voor een bijbaan. Daarbij, ook zij houden wel van een feestje, dus kijken ze er naar uit jullie persoonlijk te ontmoeten tijdens onze activiteiten!

Voor meer informatie over Rivez, klik hier!

Connect Ways B.V.

Connect :-: Ways is een adviesbureau dat zijn klanten technische advies- en engineeringoplossingen biedt. Laten we wat dieper duiken in wat ze doen en waarom we ons met hen verbonden hebben.

In de snel veranderende omgeving waarin we leven, waardoor mensen en technische projecten voortdurend onder druk staan, richt Connect :-: Ways zich op het mogelijk maken van de door de markt gevraagde innovatie en het vergroten van het aanpassingsvermogen van onze teams op een slimme en stressloze manier.

Hun expertisedomeinen zijn: Mechanica / Elektronica / Mechatronica / Elektrotechniek / Productiediensten / Buitendienst / Automatisering

Wat hebben ze jonge afgestudeerden te bieden?

Een veilige en stimulerende werkomgeving:

 • Een mentor om je op technisch vlak te ondersteunen
 • Een professionele coach om je te begeleiden in je carrière
 • Een toegewijde Business Manager om u op uw projecten te volgen/ondersteunen
 • Een zorgzame mindset: de kunst van het stilstaan en een goed evenwicht tussen werk en privé om stress te verminderen en je te (her)concentreren op het essentiële

Tools om te groeien & controle te hebben over je eigen loopbaanontwikkeling:

 • Een persoonlijk opleidingsbudget van 2000€/jaar voor professionele en persoonlijke groei
 • Een ondersteunend & flexibel carrièrepad om je te inspireren en te begeleiden
 • Een dynamisch beloningssysteem om initiatieven en groei te belonen
 • Een oprechte interesse in uw persoonlijke ambities en doelstellingen om ze in uw plan te integreren

Wat voor soort projecten stelt Connect Ways beschikbaar?

Iedere connector heeft zijn eigen plan en ambitie en ons doel is om jou te helpen daar succesvol mee te worden. Ieder pad is namelijk uniek! Voordat je je bij ons aansluit, vragen we je naar je voorkeuren met betrekking tot de industrie, technische uitdagingen, maar willen we ook graag weten wat je motiveert en waar jij je energie uit haalt. Gebaseerd op deze lijst van wensen, vinden we het eerste project voor je. Jouw plan zal zich door tijd en ervaring heen vormen, en wij zullen er samen aan werken.

Hier is een lijst van projecten die wij met afgestudeerde studenten hebben gedaan, maar nogmaals, het is belangrijk om te weten dat dit puur een indicatie is:

 • Commissie ingenieur: Een biogas upgradebare eenheid internationaal in gebruik nemen.
 • Mechatronica ingenieur: Ontwerpen van een palletiseerunit
 • Productie-ingenieur: ontwikkelen van gereedschap voor de fabricage van trucks
 • Prototyping engineer: assembleren en testen van geavanceerde systemen.

Laten we elkaar ontmoeten om de details te bespreken!

Voor meer informatie over Connect Ways, klik hier!

Essity Operations Gennep B.V. & Essity Operations Cuijk B.V.

Essity is een grote speler in health&hygiene met zo’n 46,000 wereldwijd, waarvan 1500 in Nederland. Veel mensen kennen ons niet van onze naam, maar wel van onze producten. Zo maken we Tena, Tork, Libresse en nog veel meer merken. Met onze producten dragen we dagelijks bij aan het welzijn van miljoenen mensen en daar zijn we trots op!

We hebben twee productielocaties in deze regio, namelijk: Gennep en Cuijk. In Gennep worden incontinentiematerialen onder de merknaam TENA geproduceerd. Denk hierbij aan: onderleggers, slabben en incontinentieproducten van het type Flex, Slip en Pants. In Cuijk recyclen en produceren we tissuepapier. Dat nieuwe papier wordt vervolgens door ons verwerkt tot tissue-producten als toiletpapier, keukenpapier en servetten.

Onze producten vinden hun weg hoofdzakelijk naar de grootverbruikersmarkt: ziekenhuizen, instellingen, industrie en groothandels. Onze producten zijn niet erg sexy, maar onze techniek zeker wel! We zijn een grote organisatie, maar op onze locaties voelt het toch erg lokaal.

We bieden uitdagende stages, afstudeerprojecten en een traineeship om de carrière van talent in de regio een kickstart te geven.

Voor meer informatie over Essity, klik hier!

Inther Group

Sta jij er wel eens stil bij wat er gebeurt tussen het moment, dat je een online bestelling plaatst en je pakketje op weg gaat? Dát is ons vakgebied! Inther Group is een internationale hybride systeemintegrator. Wij zijn gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het picken, verpakken, opslaan en sorteren van goederen in magazijnen wereldwijd voor klanten in de fijnmazige distributie. Van analyse, design, bouw en levering (software & hardware) tot 24/7 service en ondersteuning wereldwijd. Wij onderscheiden ons door onze holistische aanpak en onze persoonlijke benadering. Al jaren werken wij voor toonaangevende klanten in o.a. Farma, Fashion, FMCG, Foods en 3PL over de hele wereld, zoals voor Blokker, HEMA, Skechers, BMW, Estée Lauder, DHL, Picnic en Coolblue. Mede dankzij onze systemen én onze medewerkers zorgen wij er al sinds 1998 voor, dat zij hun belofte ‘vandaag besteld, morgen in huis’ waarmaken.

Binnen Inther vind je een breed scala aan afdelingen: Sales, Service/onderhoud, Finance, HR, Inkoop, IT, Secretariaat, Marketing, Projectmanagement, R&D, Installatie, Assembly, Logistiek, Project Engineering, PLC Engineering en Software Engineering. Inmiddels werken er ruim 300 medewerkers bij Inther verdeeld over 5 landen. Naast ons hoofdkantoor in Venray hebben we kantoren in Duitsland, België, Moldavië, China en de Verenigde Staten. Onze systemen vind je zelfs tot in Australië aan toe.

Bij Inther kom je thuis: als je binnenkomt bij Inther proef je meteen onze informele sfeer door de vriendelijke verwelkoming en de gemoedelijkheid waarmee we met elkaar omgaan. Wij staan voor een prettige, respectvolle en wederzijds succesvolle samenwerking en onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en benaderbaarheid. We vieren successen en hebben als team plezier in ons werk. Waar de prettige, collegiale en informele werksfeer bij anderen eindigt, begint die pas bij Inther. Zo vieren we aan onze eigen Inther bar wel meer dan 50 feestjes per jaar! Maar er wordt ook hard gewerkt en we gaan voor gedegen resultaten. Hiervoor krijgen onze collega’s veel ruimte voor hun creativiteit, eigeninitiatief en persoonlijke ontwikkeling.

We investeren ook graag in jouw toekomst: voor studenten hebben wij daarom ieder jaar weer veel stageplekken beschikbaar op diverse afdelingen en op meerdere kennisgebieden. Als stagiair lever jij een belangrijke bijdrage aan onze groei en ontwikkeling, of je nu een meewerk- of afstudeerstage bij ons hebt. Onze wereld staat nooit stil en wij vinden het erg belangrijk dat jij als student jouw frisse blik werpt op onze organisatie, waarna wij jouw input gebruiken om verder te groeien. Daarbij groei jij met ons mee! Ook na je studie vind je bij Inther een vliegende start in je internationale carrière bij een sterk groeiend, informeel bedrijf. Zien we jou binnenkort in Venray?

Voor meer informatie over Inther Group, klik hier!

Meet the Youngsters

Meet the Youngsters is een sponsor van ons, die zich richt op de koppeling tussen ons als studenten en de bedrijvenwereld. Het bedrijf opgericht om jongeren (VMBO t/m WO) op een doelgerichte manier te verbinden met bedrijven in de (Eu)regio.

Door middel van ons platform laten we zien welke mooie bedrijven er allemaal in de (Eu)regio zijn, waardoor jongeren kiezen voor een carrière in de (Eu)regio. Via het platform bouwen jongeren aan een netwerk van (Eu)regionale bedrijven en bedrijven aan een netwerk van jong talent. Dit netwerk zetten jongeren in bij het zoeken naar een geschikte schoolopdracht, bijbaan, stage, traineeship of starters job. Bedrijven kunnen een follow-up doen na afloop van de activiteiten, zoals gastlessen, escaperooms, virtual reality experience of andere events.

De database van Meet the Youngsters bevat inmiddels meer dan 800 bedrijven uit de Euregio en meer dan 15.000 jongeren hebben al een profiel aangemaakt. Het gaat dan om leerlingen, studenten en Young professionals (tot 3 jaar werkervaring van VMBO tot WO).

Een sterk merk neerzetten als werkgever vraagt voortdurend inspanningen. Met acties en communicatie. Zowel intern als extern. Op de juiste kanalen voor jouw toekomstige doelgroep.

Hoe werkt Meet the Youngsters? Ga naar de website www.meettheyoungsters.nl en maak je profiel aan. Zodra je je profiel hebt aangemaakt wordt jij direct gematched met bedrijven die aansluiten op jouw persoonlijke professionele interesses. De matches stromen binnen! Het is aan jou om contact op te nemen. Wil jij je loopbaan starten bij een bedrijf dat goed bij jou past? Kijk dan op het platform van Meet the Youngsters!

Voor meer informatie over Meet the Youngsters, klik hier!

VidaXL

Ons verhaal
Twee jonge ondernemers begonnen in 2006 met de online verkoop van producten op kleine schaal op verschillende platforms. Dit bleek een groot succes. Tijdens deze periode van enorme groei, creëerden we ook ons eigen merk en begonnen we met de productie van onze eigen vidaXL merkproducten. Het aantal producten groeide exponentieel en de volgende logische stap was om in meer landen te gaan verkopen via onze eigen webshops. Ons succes ligt in de inkoop van producten en het aanbieden van deze producten tegen concurrerende prijzen. We zoeken voortdurend naar nieuwe kostenbesparende maatregelen, zonder afbreuk te doen aan kwaliteit of duurzaamheid.

Onze activiteiten
We doen marktonderzoek en zoeken uit naar welke producten veel vraag is. Zodra dat is vastgesteld, onderhandelen we met fabrieken die deze producten produceren, waarna we ze in bulk inkopen – rechtstreeks bij de bron. Door dit proces zijn we in staat om het ontwerp en de verpakking van de producten te beïnvloeden, waardoor we het hele proces kunnen optimaliseren – en dit betekent dat u, onze klant, uiteindelijk een zeer redelijke prijs betaalt voor onze producten.

We hebben ook een eigen fabriek waar we verschillende soorten spaanplaatmeubelen produceren. Voor deze producten hebben we nog meer inspraak in het hele productieproces, waardoor de prijs die u als klant betaalt nog gunstiger wordt.

Onze doelstelling
Klanten worden steeds prijsbewuster, en vidaXL faciliteert deze ontwikkeling door producten voor in en om het huis tegen scherpe prijzen aan te bieden. Wij streven ernaar om al deze producten voor zoveel mogelijk klanten toegankelijk te maken.

Onze klanten
We verkopen onze producten aan klanten in 29 Europese landen, de Verenigde Staten en Australië, en zijn altijd hard aan het werk om uit te breiden en nog meer klanten te bereiken. We bieden ook klantenservice in de moedertaal van alle landen waar we actief zijn.

Onze belofte
Als klant van vidaXL kunt u ons houden aan de volgende beloften:

 • Goede prijs
  Er is niets waar we een grotere hekel aan hebben dan te veel geld uitgeven, en we weten zeker dat we daarin niet de enige zijn. Door volledige controle te houden over het leverings- en productieproces zullen we onze producten altijd tegen een goede prijs kunnen aanbieden.
 • Goede service
  Onze klantenservice is uitstekend. Als je vragen hebt over een product, verzending of betaling, staan onze medewerkers van de klantenservice altijd klaar om je in je eigen taal te helpen. Levering en retourneren zijn altijd gratis. En natuurlijk, als er iets misgaat (we zijn tenslotte mensen) beloven we dat we het probleem naar tevredenheid zullen oplossen.
 • Goed gevoel

Winkelen bij vidaXL moet je een goed gevoel geven, en we beloven je dat winkelen in onze webwinkels je altijd de kick geeft van het vinden van een geweldige deal.

Voor meer informatie over VidaXL, klik hier!

Canon Production Printing

Welkom bij Canon Production Printing!
Wij ontwikkelen en produceren high-tech printproducten en verbruiksartikelen voor de commerciële printmarkt.

We hebben het dan niet over de printers die jij op jouw (thuis)kantoor hebt staan, maar over printmachines die wij B2B verkopen. Wist je dat wanneer je online een boek bestelt, jouw boek waarschijnlijk on demand wordt geprint op een Canon Production Printing printer? Wist je ook dat wij ook onze eigen inkt, toners en andere verbruiksartikelen ontwikkelen en produceren? En is zo veel meer te ontdekken!

Wie je bent
Je bent een pionier in teamverband, proactief en streeft naar het beste. Je wilt blijven leren. Je neemt niet de gemakkelijkste weg, maar stelt hoge eisen en streeft naar het beste resultaat. Je bent betrokken, zit vol ideeën en neemt verantwoordelijkheid voor je keuzes. Je bent bereid om met een open geest uit je comfortzone te gaan, het voortouw te nemen en anderen mee te krijgen.

Waar wij in geloven
Wij geloven dat samenwerking het beste in mensen naar boven haalt: als jij groeit, groeien we allemaal. Diversiteit en inclusiviteit zijn belangrijk: door als één geheel samen te werken, kleuren we de wereld van het printen. We zijn gedreven om baanbrekende technologieën te creëren en geloven dat we alleen de beste kunnen blijven als onze mensen de vrijheid krijgen om te handelen. Daarom geven we mensen verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om te werken aan iets waar ze echt in geloven.

Wat wij bieden
Wij bieden de ruimte om in multidisciplinaire en interculturele teams het buitengewone te creëren. Je krijgt de vrijheid om creatief te zijn in een organisatie met korte lijnen. We investeren in je persoonlijke ontwikkeling en geven je de kans om te pionieren. Maar vooral: we dagen je uit om te presteren, te leren en plezier te hebben. Je kunt deel uitmaken van een winnend team, je successen vieren en nieuwe doelen stellen. Wij geven je de mogelijkheid om je eigen carrière te kleuren!

Contact
Klinkt dit als een interessante omgeving voor jou? Dat dachten we al!
Wij bieden banen, stages en afstudeeropdrachten in verschillende disciplines.
Ga naar cpp.canon/careers of neem contact met ons op via om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

Voor meer informatie over Canon Production Printing, klik hier!

Prodrive Technologies

In nauwe samenwerking met onze klanten ontwerpen en produceren wij in eigen huis complexe elektronische en mechatronische oplossingen, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor zowel de hardware als de software. De producten variëren van grote vermogenselektronica tot kleine autosensoren. Onze productiefaciliteiten zijn zeer flexibel, en we produceren veel verschillende producten tegelijk, wat de planning en logistiek optimaliseert. Wij doen alles zelf, bestrijken bijna alle denkbare markten en gebruiken de allernieuwste procestechnieken, waarvan we er veel zelf hebben ontwikkeld. Een van onze belangrijkste doelstellingen is het bouwen van een “licht-uit-fabriek” die 24/7 volledig autonoom producten kan produceren, zonder menselijke tussenkomst.

Onze mensen worden geïnspireerd door onze unieke cultuur, met een sterke focus op de waarden gelijkheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Vanaf de eerste werkdag wordt de inbreng van elke nieuwe werknemer gerespecteerd en wordt iedereen als gelijke behandeld. In plaats van anciënniteit zijn onze criteria voor verantwoordelijkheid bekwaamheid en ambitie. Wij geloven niet in taken of lagere functies. Wij moedigen mensen aan om nieuwe initiatieven te lanceren en geven hen de nodige vrijheid om hun persoonlijke groeiambities waar te maken. Ten slotte geloven wij dat mensen het meest geneigd zijn hun potentieel te benutten wanneer zij gestimuleerd worden door vertrouwen in hun capaciteiten.

Voor meer informatie over Prodrive, klik hier!

AppComm

AppComm helpt ons, als sponsor, bij het onderhouden van onze website. Het bedrijf, momenteel gevestigd in Tegelen, is gespecialiseerd in mobiele apps, webshops en custom webtools. Om een idee te geven hoe Appcomm is, hebben we hier een sfeerimpressie:

Werken bij AppComm is werken aan diverse projecten met een grote verscheidenheid aan klanten en producten. AppComm helpt bedrijven om één van de digitale leiders van morgen te worden. Hoe doen we dat? Samen bedenken en ontwikkelen we innovatieve oplossingen om bedrijfsprocessen efficiënter en future-proof te maken. Zou jij het leuk vinden om onderdeel uit te maken van dit toffe bedrijf?

Met het gebruik van opensource platformen zorgen we voor maatwerk voor onze klanten. Het gaat tenslotte om hun succes. Werken aan project die écht iets toevoegen aan de bedrijfsvoering van klanten. Dagelijks ben je dus een belangrijke spin in het web voor – niet alleen AppComm – maar ook toonaangevende bedrijven in de regio.

P.S. Wist je al dat verschillende (ex) medestudenten/leden van ons werkzaam zijn bij AppComm en/of stage hebben gelopen in het verleden?

Voor meer informatie over AppComm, klik hier!

Kom ook werken bij HANOS!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan op ons hoofdkantoor, in onze distributiecentra of bij één van onze vestigingen? Klik dan op onderstaande link om onze openstaande vacatures te bekijken. Zit jouw ideale vacature er niet bij?

Over HANOS.

HANOS is in 1975 opgericht als zelfbedieningsgroothandel voor Apeldoorn en omgeving. In 1980 werd besloten tot uitbreiding van het assortiment verse vis, vlees en agf (aardappelen, groenten en fruit), zodat horecaondernemers al hun inkopen onder één dak konden doen, het zogenoemde one-stop shopping. Vanaf 1982 begon HANOS ook met de bezorgservice en koos de organisatie de koers van internationale horecagroothandel, omdat de vraag naar buitenlandse versproducten explosief steeg. Sinds 1989 importeert HANOS wijnen vanuit diverse wijnhuizen van over de hele wereld.

Voor meer informatie over Hanos, klik hier!

Klup 77

Klup 77 is een gezellig, lekker ouderwets bruin café met een stevige knipoog naar een sportsbar met alle moderne faciliteiten, interactieve muziek,  TV’s met sportzenders, libre- en poolbiljart. Maar niet alleen dat, ze hebben ook kroeg spelletjes zoals pokeren, toepen, nagelen, shotjesroulette, en nog veel meer.

Ze hebben een heerlijk terras met lounche-hoek waar je zomers lekker kunt vertoeven.

Ook hebben ze een ruim assortiment dranken, shotjes en vooral bieren; ze kunnen putten uit de 2000 verschillende bieren van hun zuster-bedrijf Beers&More77.

Ze hebben aantrekkelijk pubfood met een goede prijs-kwaliteit verhouding, voor ieder wat wils, van pizza tot lokale gerechten. Vermaard zijn de ‘moddergare’ spareribs die 2 uur worden gekookt in bier.

Ze organiseren vele activiteiten zoals regelmatig live muziek, DJ-avonden, bierproeverijen, bezoeken aan bierbrouwerijen, evenementen en/of voetbalwedstrijden, speurtochten, pubquiz’en en nog veel meer.

Ook hier hebben wij als vereniging kortingen, voor onze voordelen klik en lees hier.

Voor meer informatie over Klup77, klik hier!

Mifa Aluminium B.V.

Mifa in Venlo is gespecialiseerd in het maken van aluminium extrusie profielen. We produceren compleet afgewerkte precisieproducten met maattoleranties vanaf ± 0,02 mm. Met die nauwkeurigheid bieden wij onze klanten ongekende mogelijkheden. Op dit moment telt Mifa maar liefst 330 medewerkers. Dankzij onze internationale high-tech werkomgeving kunnen onze medewerkers zich blijven ontwikkelen. De markten waaraan wij leveren zijn veeleisende markten zoals automotive, lucht- en ruimtevaart, elektronica en de medische industrie.

Het is goed om te weten dat je bij Mifa alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. In dat geval investeren we graag in jou door het aanbieden van cursussen en opleidingen. Bij Mifa bieden we je namelijk de kans om te blijven groeien. Wij bieden studenten en scholieren tijdens hun studie de kans om kennis te maken met ons vakgebied: aluminium techniek en in het bijzonder precisie extrusie. Als Erkend Leerbedrijf biedt Mifa Aluminium ieder semester diverse stage-opdrachten voor technische studenten op MBO- en HBO-niveau aan. Denk aan de opleidingen Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde.

Wil jij ook werken in een internationale high-tech omgeving en heb je affiniteit met techniek? Bekijk dan onze vacatures op www.mifacareers.com.

Voor meer informatie over Mifa Aluminium, klik hier!

Checkpoint Venlo

Checkpoint Venlo is het grootste onafhankelijke woning agentschap voor studenten in regio Venlo. We werken alleen samen met betrouwbare verhuurders, garanderen goede accommodaties en voor een eerlijke prijs.

Uit onze jarenlange ervaring weten we hoe moeilijk het kan zijn om een leuke studentenkamer, studio of appartement te vinden in regio Venlo. En soms heb je te maken met duistere agentschappen, accommodaties die niet voldoen, belachelijke huurprijzen of onverwachte extra kosten.

Checkpoint houdt van transparantie en heeft alle procedures inzichtelijk gemaakt, zodat iedereen weet waar ze aan toe zijn. We weigeren het om te werken met lidmaatschappen, absurde huurprijzen, verborgen en onvoorziene kosten, wachtlijsten en speciale gunsten. We maken huisvesting voor iedereen eenvoudig en inzichtelijk!

Voor meer informatie over Checkpoint Venlo, klik hier!

Partners

Fontys Venlo

HAS green academy

Gemeente Venlo