Studentenhuizen

Wonen in Venlo

Ben jij op zoek naar een studentenkamer of studio in Venlo? Look no further! Brix housing is het grootste onafhankelijke woningagentschap voor studenten in regio Venlo.

Uit onze eigen jarenlange ervaring weten we hoe moeilijk het kan zijn om een leuke studentenkamer, studio of appartement te vinden in regio Venlo. Daarom werken we alleen samen met betrouwbare verhuurders, garanderen we goede accommodaties voor een eerlijke prijs.

Wij houden van transparantie en hebben alle procedures inzichtelijk gemaakt zodat jij weet waar je aan toe bent. We maken huisvesting voor iedereen eenvoudig, inzichtelijk en mogelijk, van ‘klein en goedkoop’ tot ‘ enorm en luxueus’.

Previous slide
Next slide

BrixHousing

Bij BrixHousing vind je een breed aanbod woonobjecten in- en rondom de regio Venlo. Van luxe appartement tot een karakteristiek huis, allen goed onderhouden en gelegen op gewilde en populaire locaties.

Het woningaanbod op de website is actueel en de aangeboden woningen zijn snel beschikbaar. BrixHousing is open, eerlijk en transparant en je betaalt geen inschrijfgeld of andere verborgen kosten.

Heb je interesse in een woning, dan schrijf je je eenvoudig en snel in via de website. Na inschrijving ontvang je een mail met mogelijk aanvullende vragen, zodat ze kunnen toetsen of je in aanmerking komt voor de woning

Previous slide
Next slide