Job Details

Bijbaan Software Engineer


Back to Listings

Details

Company Logo

Company

AXtension

Location

Noorderpoort 21 5916 PJ Venlo Nederland

Frequency

Part-Time

Related Study

Software Engineering and Business Informatics

Phone

+31 6 2373 0421

E-mail

moc.noisnetxa@stlevretsib.elleinad

Website

www.axtension.com

Description

Wil je tijdens of na je studie relevante praktijkervaring op doen? Dan nodigen we jou uit om te solliciteren! Wij zijn namelijk op zoek naar enthousiaste en gedreven studenten voor ons development team. Dit doe je op doordeweekse dagen en je deelt je uren flexibel in. Het mooie van deze bijbaan is: je wordt onderdeel van een team professionals die met veel passie op succesvolle wijze innoverende softwareoplossingen ontwikkelen en internationaal op de markt brengen!

Je hoeft geen ervaring te hebben met onze markt. Wij bieden jou namelijk een unieke kans om tijdens je studie of naast een andere baan de fijne kneepjes van het vak te leren van echte specialisten. We zijn ervan overtuigd dat jouw ongelooflijke energie en leergierigheid de rest zullen doen.

Functie eisen
• Je volgt op dit moment een IT gerelateerde opleiding op (minimaal) HBO-niveau.
• Je hebt een proactieve houding.
• Zelfstandigheid en hoog verantwoordelijkheidsgevoel is essentieel.

Geïnteresseerd in deze vacature?
Stuur jouw CV en motivatiebrief per e-mail naar: danielle.bistervelts@axtension.com. Gebruik in het onderwerp de titel: Bijbaan Software Engineer AXtension. Wil je meer info? Neem dan contact op met Danielle Bistervelts (recruiter) +31 6 2373 0421

Additional Information

Over AXtension AXtension ontwikkelt innovatieve ERP business applicaties en vermarkt deze internationaal. Via resellers of rechtstreeks aan de grote Enterprise klanten. Onze producten zijn wereldwijd meer dan 800 keer succesvol geïmplementeerd en er werken meer dan 300.000 mensen dagelijks met onze software, waaronder vele toonaangevende bedrijven (denk aan 1500+ gebruikers). Onze oplossingen stellen deze bedrijven in staat bedrijfsprocessen te optimaliseren en bedrijfsresultaten te verbeteren. Wij denken buiten de gebaande paden, zijn early adopters van nieuwe technologieën, zetten altijd een stapje extra, zijn ambitieus en gedreven. Er is een open gezellige sfeer, waarin ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling, ambitie en fun. Ons kantoor is gevestigd in Venlo. Wederzijds respect staat bij AXtension hoog in het vaandel. Zo werken we iedere dag enthousiast aan het gezamenlijke doel “wereldwijd marktleiderschap”. AXtension behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle, heeft een sterke merknaam in de wereldwijde community en werkt nauw samen met de R&D-teams van Microsoft Dynamics.