Job Details

Software Engineer


Back to Listings

Details

Company Logo

Company

Inther

Location

De Amfoor 15, 5807 GW Oostrum

Frequency

Full-Time

Related Study

Software Engineering and Business Informatics

Phone

0478 502 575

E-mail

moc.puorgrehtni@sboj

Website

www.inther.nl

Description

Venray – Software Department
Gaat jouw software hart sneller kloppen van Java, Spring en Angular JS en ben jij het liefst 24/7 bezig met programmeren? Dan ben je bij onze software afdeling aan het juiste adres!

Wat ga je doen?
• Verantwoordelijk voor automatiseringsprojecten in de breedste zin van het woord, zowel op klantlocatie als intern bestaande uit het opstellen van technisch ontwerp tot en met de nazorg;
• Werken met de nieuwste software frameworks zoals Java 8, Angular Js, Hibernate en Spring;
• Werken in een Agile team middels een Kanban proces waarbij ook best practices uit Scrum toegepast worden;
• Voortdurend proactief meedenken over de ontwikkeling van de systemen per project om samen optimaal maatwerk te kunnen leveren.

Functie-eisen
Graag komen wij in contact met kandidaten welke voldoen aan het volgende profiel:
• Een afgeronde HBO-opleiding Informatica of Software Engineering;
• Een proactieve en stressbestendige werkhouding;
• Goede kennis van Java;
• ICT vraagstukken analyseren en oplossen is jouw passie;
• Affiniteit met ICT en logistieke processen;
• Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Additional Information

Het team
Onze software afdeling, bestaande uit 20 medewerkers, werkt met de laatste stand der techniek en is altijd op zoek naar een nog efficiëntere en betere manier van werken, waarbij we graag jouw ondersteuning en kennis inzetten! Je rapporteert als Software Engineer rechtstreeks aan onze afdelingsmanager Software, welke jou tevens optimaal zal coachen.

Over Inther
Inther is niet zo maar een bedrijf. Inther Logistics Engineering BV te Venray is een system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Wij zijn trots om wereldwijd logistieke projecten te realiseren waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten. Hierbij speelt de door Inther ontwikkelde automatiseringssuite (Inther LC) steeds een centrale rol.

Werken bij Inther is werken met professionele collega's aan innovatieve, logistieke oplossingen in een informele omgeving met veel vrijheid. Teamwork staat daarbij altijd centraal, net als de passie voor techniek.

Inther biedt zowel goede primaire- als secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder een uitstekende pensioenregeling en deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. Bovendien hebben we wekelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Binnen de afdeling krijg je veel ruimte voor jouw kennis, vakmanschap en ideeën. Wij dagen je uit om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf naar boven te halen, niet alleen voor jezelf maar ook voor het team. Bij ons vind je geen formele toestanden en hokjesdenken maar ruimte voor kennisdeling en toffe ideeën.

Buiten dat is Inther altijd op zoek naar talent. Wij besteden veel aandacht aan uiteenlopende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze afstudeerders, vakspecialisten en aankomende projectleiders.

Al zin om een Intheraar in spé te worden?! Stuur jouw CV met enthousiaste motivatie naar jobs@inthergroup.com.