Job Details

PLC Software Developer


Back to Listings

Details

Company Logo

Company

Inther

Location

De Amfoor 15, 5807 GW Oostrum

Frequency

Full-Time

Related Study

Mechatronics

Phone

0478 502 575

E-mail

moc.puorgrehtni@sboj

Website

www.inther.nl

Description

Venray – PLC Controls
Als PLC Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van nieuwe en bestaande PLC besturingssoftware. Zie jij dit als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
• Zorgdragen voor de projectrealisatie van ontwerp tot inbedrijfstelling bij onze klanten samen met je collega’s;
• Vertalen van de klantvraag naar een besturingsoplossing en deze zo efficiënt en effectief mogelijk maken, zodat deze voldoet aan de nieuwste standaarden en eisen in de logistieke sector;
• Ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van besturingssoftware voor zowel nieuwe als bestaande projecten en machines;
• Ontwikkelen en uitwerken van ASRS-oplossingen (Automated Storage and Retrieval System);
• Meehelpen aan het ontwikkelen van een standaard library die de PLC Project Engineers gebruiken bij het configureren van de projecten, indien nodig zal je hierbij support leveren;
• Coördineren van een project, van ontwerp tot en met realisatie en het leveren van nazorg waar nodig;
• Herkennen en analyseren van mogelijke besturingsrisico’s en het bedenken van effectieve oplossingen;
• Voortdurend proactief meedenken over de ontwikkeling van de besturingssystemen om deze samen tot een hoger niveau te brengen.

Functie-eisen
Graag komen wij in contact met techneuten, van schoolverlaters tot vakprofessionals welke voldoen aan het volgende profiel:
• Afgeronde HBO opleiding Industriële Automatisering, Mechatronica of Elektrotechniek;
• Een proactieve en flexibele werkhouding en goed in teamverband kunnen werken;
• Kennis van Siemens S7 en TIA of vergelijkbare PLC besturingssystemen;
• Affiniteit met industriële automatisering;
• Bereid om tijdens inbedrijfsstellingsfase werkzaamheden op locatie uit te voeren;
• Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Additional Information

Het team
Onze software afdeling, bestaande uit 20 medewerkers, werkt met de laatste stand der techniek en is altijd op zoek naar een nog efficiëntere en betere manier van werken, waarbij we graag jouw ondersteuning en kennis inzetten! Je rapporteert als Software Engineer rechtstreeks aan onze afdelingsmanager Software, welke jou tevens optimaal zal coachen.

Over Inther
Inther is niet zo maar een bedrijf. Inther Logistics Engineering BV te Venray is een system integrator van logistieke automatiseringssystemen. Wij zijn trots om wereldwijd logistieke projecten te realiseren waarbij we complete distributiecentra en magazijnen inrichten. Hierbij speelt de door Inther ontwikkelde automatiseringssuite (Inther LC) steeds een centrale rol.

Werken bij Inther is werken met professionele collega's aan innovatieve, logistieke oplossingen in een informele omgeving met veel vrijheid. Teamwork staat daarbij altijd centraal, net als de passie voor techniek.

Inther biedt zowel goede primaire- als secundaire arbeidsvoorwaarden; waaronder een uitstekende pensioenregeling en deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering. Bovendien hebben we wekelijkse borrels aan onze eigen bar, legendarische Inther-feesten en de leukste teamactiviteiten!

Binnen de afdeling krijg je veel ruimte voor jouw kennis, vakmanschap en ideeën. Wij dagen je uit om out-of-the-box te denken en het beste uit jezelf naar boven te halen, niet alleen voor jezelf maar ook voor het team. Bij ons vind je geen formele toestanden en hokjesdenken maar ruimte voor kennisdeling en toffe ideeën.

Buiten dat is Inther altijd op zoek naar talent. Wij besteden veel aandacht aan uiteenlopende ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden voor ambitieuze afstudeerders, vakspecialisten en aankomende projectleiders.

Al zin om een Intheraar in spé te worden?! Stuur jouw CV met enthousiaste motivatie naar jobs@inthergroup.com.