Waarom lid worden van S.A. DaVinci?

Om te beginnen bieden wij je leuke activiteiten aan buiten schooltijd en veel kansen om nieuwe mensen te leren kennen tijdens die activiteiten. Wij hopen jou de tijd van je leven te geven tijdens je opleiding in Venlo. Geniet van avonden uit met leuke themafeesten, gave activiteiten zoals lasergamen, bowlen, karten en natuurlijk onze jaarlijkse events zoals de biercantus en het kerstgala.

Natuurlijk staan onze activiteiten ook open voor niet-leden, maar als lid kun je je voordeel trekken uit kortingen die gemiddeld rond de 10% en 20% liggen. Daarbij krijg je als lid een DaVinci pas, waarmee je de volgende kortingen krijgt bij John Doe en het nachtgedeelte van de Gouden Tijger:

  • €2,00 voor frisdrank en bier;
  • €3,00 voor wijn;
  • €4,00 voor mixdrank;
  • €5,00 voor mixdranken met energy;
  • €2,00 voor shots bestaande uit 1 soort drank;
  • €2,50 voor shots bestaande uit 2 of meer soorten dranken;

Deze korting geldt niet alleen tijdens avonden waarbij S.A. DaVinci in de kroegen aanwezig is, maar ook op reguliere uitgaansavonden dat jij met je vrienden uitgaat. Laat gewoon je DaVinci pas zien en geniet van je drankje met de zoete nasmaak van korting. Houd er wel rekening mee dat dit bij de John Doe alleen werkt na 22:00 in verband met hun 1+1 actie.

Ook krijg je 20% korting bij de Gouden Tijger (dag zaak), Bonaparte en Café Bruxelles, dit werkt hetzelfde laat gewoon je DaVinci pas zien bij afrekenen.

Er zijn echter ook activiteiten waarbij je alleen als lid binnenkomt of waar je als lid voorrang op krijgt. We hebben het hier over het Actieve Leden Weekend en DaVinSki. Tijdens het Actieve Leden Weekend nemen we je mee voor een weekend vol met gave activiteiten gelinkt aan één thema, voor een nog betere “bonding experience”. Verwacht echter niet dat je zult slapen, je zal de hele avond met je bier doorbrengen. ;)

DaVinSki is onze jaarlijkse skitrip en vindt rond februari plaats. Samen met de andere deelnemers reis je af naar de Alpen waar je gedurende een lang weekend kan skiën en snowboarden. En vergeet de Aprés Ski feestjes niet, die spelen een even grote rol als het skiën zelf. Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen aan deze activiteit, maar als lid krijg je voorrang bij de aanmeldingen.

S.A. DaVinci organiseert ook Donderdagmiddag Borrels waarbij je even kan bijkomen van school. En in maart (de maand van het netwerken) kun je je netwerk verbreden en nieuwe contacten op je lijstje zetten. Daarbij heb je de mogelijkheid om contact op te nemen met onze sponsoren, mocht je een stageplek nodig hebben voor je derde of vierde jaar.

Natuurlijk komt er vaak een vraag naar boven wanneer we het hebben over studentenverenigingen. Moet je deelnemen aan een ontgroening?

Wij van S.A. DaVinci willen jou de beste tijd van je leven geven en daar hoort bij dat je we jou de keuze geven in of je mee wilt doen met onze activiteiten of niet. We dwingen je nergens toe. Er is geen ontgroening waar je aan deel moet nemen en je kan ten alle tijden lid worden, het hele jaar door, al is het lidmaatschap alleen geldig per schooljaar. 

De enige verantwoordelijkheid die jij draagt als lid is het tijdig betalen van je jaarlijkse contributie en, mocht je je ingeschreven hebben voor een activiteit, dat je daar ook op tijd voor betaalt. Natuurlijk hopen we je vaker te zien, want dat zou betekenen dat je goed gebruik maakt van je lidmaatschap, maar het moet niet.

Ben je klaar om lid te worden?