Bestuur

Yorick Blom

Voorzitter &
hoofdactiviteiten

Kyra van den Ham

Secretaris

Rocio Paquay

Penningmeester &
Externe betrekkingen

Abishek Herath

Hoofd PR

Yorick Blom

Voorzitter &
hoofdactiviteiten

Kyra van den Ham

Secretaris

Rocio Paquay

Penningmeester &
Externe betrekkingen

Abishek Herath

Hoofd PR

Wie zijn wij

Wij zijn S.A. DaVinci, de eerste en grootste studentenvereniging van Venlo. Alle studenten die zijn ingeschreven aan een hogeronderwijsinstituut in Venlo zijn van harte welkom om mee te doen en alles te ontdekken wat het leven van de student te bieden heeft. Ons doel is om studenten te verbinden, nieuwe vriendschappen en herinneringen te creëren die je leven lang meegaan. Contact met andere studenten is niet het enige dat je tegenkomt via onze vereniging. Ons grote professionele netwerk stelt je in staat om je connecties met bedrijven uit te breiden en helpt je ​​carrière te verbeteren!

Yorick Blom

Ik ben Yorick Blom, 20 jaar. Ik studeer Software Engineering aan Fontys Venlo. Ik doe aan zwemmen en hardlopen in mijn vrije tijd, daarnaast zit ik ‘s avonds lekker op het terras of sta ik te dansen in de club. Ik zit op de functie voorzitter, omdat ik iemand ben die moeilijke knopen kan doorhakken, stevig in mijn schoenen staat en graag samenwerkt met anderen.

Rocio

Ik ben Rocio Paquay, 21 jaar. Ik kom uit Baarlo, een dorpje in de buurt van Venlo. Ik studeer Internationaal Finance and Control aan Fontys Venlo. Mijn hobbies zijn; rennen, dansen, fitnessen en boksen. Mijn functie is penningmeesteres, tevens zal ik ondersteunend zijn in externe relaties. Deze functie(s) past goed bij mij, omdat ik graag sociaal ben en met cijfers werken loopt samen met mijn studie.

 

Abi

Ik ben Abishek Herath, 22 jaar. Ik studeer Industrial Design Engineering aan Fontys Venlo. Ik hou mij graag bezig met spullen bouwen. Ik heb de functie van hoofd PR, omdat ik design leuk vind en al ervaring heb op PR gebied. 

Kyra

Ik ben Kyra van den Ham, 23 jaar. Ik studeer Industrial Design Engineering aan Fontys Venlo. Mijn hobbies zijn: werken aan mijn old timer, koken/bakken, haken en boswandelingen doen. Ik heb de functie van secretaris. Ik heb deze functie gekozen omdat ik al wat ervaring had in dit vlak en denk wat extra’s hierdoor te kunnen brengen voor DaVinci.